Emballage firma med emballage i høj kvalitet

Hos Farusa Emballage er vi et professionelt emballage firma, der tilbyder emballage i høj kvalitet til forskelligartede virksomheder i hele Danmark. 

Vi fremstiller alle former for emballage, som bruges af virksomheder, når de skal sende varer til kunder eller til brug som opbevaring og meget andet.

 

Vi er et erfarent emballage firma, der breder os over forskellige typer emballage til unikke behov. Vi fremstiller selv vores produkter på egen fabrik, hvor vi kan kontrollere kvaliteten. 

Vi tilbyder eksempelvis:​​

  • Eksportemballage
  • Farligt gods emballage
  • Støddæmpende indlæg
  • Kølekasser
  • Emballagetilbehør og meget andet​

Et bredt udvalg af emballage til alle formål

Med en bred vifte af forskellige typer emballage kan vi tilbyde vores kunder lidt af hvert. Det kan være alt fra pappaller til aluposer og bølgeplast. Vi er nogle af landets største specialister, da vi som emballage firma er særdeles erfarne og hele tiden udvikler vores produkter i takt med efterspørgslen.

Skal du bruge emballage til dit firma? Vi indgår gerne et fast samarbejde og kan skræddersy en aftale, der passer til dine behov. Er du interesseret i at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os for nærmere aftale om priser

Skal du bruge et kompetent emballage firma til levering af emballage, er vi klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 44 34 09 99 eller skriv til os på her, så skal vi nok hjælpe dig til den rette løsning.