Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

Hvad er Heavy Duty​ Bølgepap?

​Heavy Duty papemballage dækker over en ganske stærk form for bølgepap, der primært anvendes til eksportforsendelser af værdifulde produkter. Vi sælger det i Farum hvor vi har beliggenhed, samt Sjælland og hele Danmark.

Heavy Duty bølgepap kan leveres i 2 eller 3 lag

​Det kendetegnes ved at være enten 2- eller 3-lag, hvilket er tykkere end normalt. Derved er det ekstremt stærkt, og vores kraftige bølgepap med 3-lag, ANCORE 1200 AAA, kan belastes med over fire tons. 

Vi kan levere endnu stærkere bølgepap, hvis det er nødvendigt. Heavy Duty bølgepap kan leveres med en tykkelse på 15 millimeter (bølgetype AAA) og ned til en tykkelse på 9 millimeter (bølgetype AC). 

Den meste anvendte tykkelser er på 10 millimeter (bølgetype AA). Vægten ligger imellem 2500 gr/m2 og 1100 gr/m2. Almindeligt bølgepap vejer typisk omkring 450-750 gr/m2.

Kasser af Heavy Duty er godkendt til oversøisk transport

​Vores kunder anvender ofte en vejrbestandig form for Heavy Duty, hvor papkassen er godkendt til oversøisk transport (af BSFV i Tyskland) og har en hydrokraftliner på 440 gr/m2, som beskytter mod regn og fugt. 

Alt vores Heavy Duty er samtidig vandfast limet, så de ikke dellaminerer, når de bliver våde, som ordinært bølgepap gør.

Vores Heavy Duty bølgepap på 10 millimeter, ANCORE 310 AA, kan ofte erstatte krydsfinerkasser. Derfor fravælger flere og flere krydsfiner, fordi det er tungt og vanskeligt at håndtere.

Ønsker du mere information kontakt os her

Du kan få flere oplysninger om Heavy Duty bølgepap og anden emballage, hvis du ringer til os på telefon

44 34 09 99​ eller ​sende os en mail.