Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

​Fefco - Kassetyper

Når man taler om papkasser taler man generelt om 'Fefco'-typer eller om at en papkonstruktion har en bestemt fefco-kode.

Fefco står for 'Fédération européenne des fabricants de carton ondulé' og er en international standard for bølgepap konstruktioner som den 'Den Europæiske Sammenslutning af Bølgepap Producenter' indførte tilbage i 1952.

Koden definerer kort sagt hvordan flapperne på kassen skal vende, hvor bukkelinierne skal ligge, hvordan kassen skal lukkes osv. så der ikke opstår nogen tvivl mellem køber og producent.

Herved sparer man besværet med at udveksle detaljerede beskrivelser og undgår misforståelser.

Vi kan i dag producere langt de fleste fefco-typer, så vi kan med garanti finde en model der passer til netop dine behov, og ellers kan vi producerer en udstanset emballage - præsis som du ønsker den...​

Fefco 0200​​

​Fefco 0201

​Fefco 0203

Fefco 0​204

Fefco 0206

Fefco 03​00

​Fefco 0351

Fefco 0501​

​Fefco 0301