Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

Mange besøgte os på Scanpack i Göteborg - tak for det!


Da årets udgave af Scanpack-messen lukkede dørene i slutningen af oktober, havde der været væsentligt flere besøgende end ved udgaven i 2012. Svenska Mässan oplyser således at i alt 13.483 besøgte årets messe.
​Og en pæn del af disse besøgende fandt vej til vores stand i hal B, hvor vi bl.a. havde fokus på Heavy Duty væskecontainere og bulkemballager. Flere af vores gæster viste også stor interesse for vores Wrap-Around kasser, hvor vi havde et fem meter langt eksemplar med på standen.
​Lige siden har vi haft travlt med at følge op på de mange spændende forespørgsler, og vi har allerede sat et par nye konstruktioner i produktion!
Se vores stand her:

Vores åbningstider omkring jul og nytår

Ekspeditionen holder åbent alle arbejdsdage i julen, men vores produktion holder lukket fra d. 21. december til og med d. 1. januar – begge dage incl.

FARUSA ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår og vi glæder os til et interessant år 2016, hvor vi ser frem til mange nye og spændende projekter.

Med venlig hilsen

Line Vedeby / salgskoordinator