Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

Tonstungt analyseinstrument fragtes jorden rundt i bølgepap!

Omkring 90 procent af verdens store kødproducenter anvender røntgenudstyr fra den danske Foss-koncern til in-line at fastslå fedtprocenten og påvise fremmedlegemer i deres kød. Men maskinen er så stor, at der måtte en specialudviklet Heavy Duty løsning fra Farusa Emballage til, for at den lige akkurat kunne være i en standardcontainer.

Foss havde bl.a. behov for en emballage, der ikke ville lægge mange centimeter til den færdigpakkede højde, som var konstrueret, så den ikke skulle løftes hen over maskinen, og som samtidig kunne yde god beskyttelse til en enhed, der hos end-user koster i størrelsesordenen 2,5 mio. kroner. Og løsningen, der kan samles af én operatør, består af et kit af dele, der primært er fremstillet af 1,5 cm tyk Heavy Duty bølgepap. Læs mere

______________

Kort nyt:

Det TIDSBESPARENDE eksempel

Hos FARUSA emballage har vi en kunde, der producerer gear og actuatorer, og som sender 40 gear ad gangen til en af deres kunder. Et gear er en lille kompakt metalklods, der vejer forholdsvis meget, og derfor er det vigtigt, at disse fastholdes under transporten, så de ikke får slagmærker og ridser undervejs.

Vores kunde pakkede tidligere disse 40 gear i en kasse med diverse afstivninger og skumindlæg. Der lå en udførlig pakkeinstruktion med en række billeder til understøtning, så virksomheden var sikker på korrekt fastholdelse i kassen. Det tog ca. fire timer at pakke. Med et udskåret indlæg i Heavy Duty bølgepap fra os, kan vores kunde umiddelbart lægge 10 gear ned i indlæggets udskårne huller, og gentage dette i fire lag. Pakkeprocessen er nu reduceret til under en halv time!

HUSK AT BESTILLE DINE VARER TIL SOMMERPERIODEN:

Vores EKSPEDITION holder åbent hele sommeren, men vores PRODUKTION holder lukket i uge 28 + 29 + 30. Husk at bestille dine skræddersyede emballager snarest muligt, såfremt du har behov for levering i ferieperioden.

Med venlig hilsen

Line Vedeby / salgskoordinator​