Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

Historie

20 og 30'erne

FARUSA emballage er et mere end 85 år gammelt firma, grundlagt af Thorkil Hammer.

I 1923 lykkedes det ham at låne den dengang meget store sum af 200 kroner af sin kommende svigermor til at registrere sit eget firma hos magistraten i København. Siden dengang er der sket rigtig mange ting...

1923

Den 27-årige træhandler Thorkil Hammer registrerer sit eget firma 'Thorkil Hammer A/S'.

1934

Thorkil og Kamma Hammer flytter virksomheden til Savværksvej i Farum og ændrer navn til 'Farum Savværk og Pakkassefabrik A/S'. Produktionen består af træemballage til sukker-og chokoladefabrikker samt jernbanesveller.​

40 og 50'erne

1940-1945

I krigsårene produceres store mængder generator brænde til lastbiler og taxaer

1942

Vi flyttede til Frederiksborgvej i Farum

1952

Produktionen består for størstedelen af øl- og mineralvandskasser i træ til bryggerierne.

60'erne

1960-68
Farum Savværk og Pakkassefabrik A/S producerer 90% af de danske bryggeriers trækasser, dvs ca. 1 million trækasser om året!

1965
Bryggerierne begynder at bruge plastkasser og vi lægger produktionen om.

1968
På dette tidspunkt begynder vi også at fremstille emballager i Heavy Duty bølgepap.

1969
Per og Ole Hammer overtager ledelsen efter deres fars død.

70'erne

1972
Firmaet begynder at fremstille frisbees - een af denne tids helt store sportsdiller.

1973
Vi skifter navn til FARUSA ved at sammentrække Farum Savværk og Pakkassefabrik A/S og fejrer i samme stund 50 års jubilæum.

1976
Vi udvikler en ny luftfragtsemballage for farligt gods.

80'erne og 90'erne

1990-92
Vi vælger side og specialiserer os nu 100% i eksportemballage og specielt den helt kraftige type af 2- og 3-lags bølgepap forarbejdes.

1998

Tredje generation - Arne Hammer - tager over og vi fejrer vores 75 års jubilæum.

2000 til 2009

2000-2004
FARUSA moderniseres med nyt produktionsudstyr, nye lastbiler og gennemgår en renovering af de efterhånden historiske bygninger.

2005
Sommeren 2005 bygger vi lokalerne om, for yderligere at effektivisere og modernisere produktionen og lageret.
Vi møder en stigende efterspørgsel på Heavy Duty-emballager, blandt andet på grund af ændrede eksportregler for træ til bl.a. Kina, USA og Australien.

2006
Indsatsen i Skandinavien styrkes ved etableringen af FARUSA Emb. AB i Sverige , med en klar målsætning om at blive den førende producent på Heavy Duty og der bliver udviklet nye produkter som fx den helt nye 4GV-godkendte farligt gods emballage.
Farusa bliver certificeret iht. ISPM 15 reglerne, som gælder for eksport af træemballage.

2007
Vores meget stærke flyinstrument emballager bliver testet og godkendes i henhold til ATA spec. 300 - categori II, som kræves ved transport/handling af alle flyindustriens berørte instrumenter

2008
Salgsindsatsen intensiveres kraftigt i efteråret, hvorefter vi er repræsenteret på begge sider af Storebælt. Vores nye lastbilreklamer præsenteres, måske har du allerede haft besøg af en af dem, eller set dem på landevejen …??
Vores strategiske samarbejde med ESKO Artwork, udvider vores salgsmuligheder i Norge!

2009
Vi etablerer, sammen med gode samarbejdspartnere, GRØNN Emballasje AS i Askim, Norge.
GRØNN Emballasje skal primært betjene vores norske kunder i Oslo / Østfold / Akerhus området.
GRØNN Emballasje råder over en mindre maskinpark, bl.a et mindre Kongsberg skærebord og tilbyder vores kunder et mix af vores velkendte Heavy Duty emballager, samt ”TREMULA” produkter, som består af træuld og eksklusive gaveemballager.