Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Modtag vores nyhedsbreve, der bl.a. vil afspejle de nyheder, som denne nyhedssektion kommer til at byde på. Målsætningen er, at vi sender nyheder ud 3 til 4 gange om året.

Strategiplan

Mission og vision

​Mission / eksistensgrundlag

Vi tilbyder, primært til Skandinaviske eksportvirksomheder, sikkerhed i forsendelsen af deres produkter, gennem udvikling, produktion og levering af emballageløsninger af højeste kvalitet!

Vision / målsætning

Vi vil være Skandinaviens førende producent af Heavy Duty bølgepap emballager.

Vi vil kendetegnes ved et højt serviceniveau, ved professionel rådgivning omkring vores emballageløsninger, ved fortsat at overholde leveringstider, samt ved miljørigtig produktion af transportsikre emballager.

Det er kendetegnende for Farusa at udvikling af nye emballageløsninger, er baseret på kundernes ønsker og krav, hvilket danner grundlag for tætte og langvarige relationer.