Du har produktet.

Vi har de stærke og fleksible løsninger.

Den rette emballage kan gøre en stor forskel i din produktion. Vi byder på en bred vifte af innovative Heavy Duty emballageløsninger.
Farusa tilbyder en bred vifte af specialiserede produkter til flere forskellige brancher. Alt lige fra de fleksible Fefco kassetyper til WRA kombinationsemballage. Du kan læse om alle de forskellige emballageformer nedenfor. I samarbejde med dig finder vi den løsning, der bedst matcher dine behov.

FEFCO 0200 med bundflapper

Modellen er en kasse uden topflapper, og den anvendes ofte til at sampakke lettere produkter ned i kassen. Kassens kvalitet og tykkelse afhænger af, hvor stor kassen er, og hvor mange kilo du vil pakke i den – og i særdeleshed hvor langt du skal sende den! Der afsluttes med et låg (FEFCO 0452 eller 0422)

FEFCO 0201 /

Kasse med både top- og bundflapper

Denne stærke konstruktion i Heavy Duty bølgepap sikrer en tæt, vandafvisende eksportemballage, der også findes godkendt til farligt gods-produkter. Den anvendes i stor stil pga. modellens enkle håndtering og utrolige stabelstyrke.

Kassen leveres plano i ét stykke og pakkes hurtigt og nemt af dig. Den bliver brugt til alle slags produkter såsom maskindele, elektronik, instrumenter og farligt gods. Kassen bruges ofte til flyfragt pga. den lave vægt.

FEFCO 0200 med topflapper

Modellen er en kasse uden 'bundflapper', som f.eks. passer ovenpå en speciallavet palle med indtrukket dæk. Kassen sættes ned over pallen, som kan have et tæt eller åbent dæk, der er tilpasset kassens indvendige mål. Modellen anvendes ofte til tunge eller store produkter.

Nogle gange fastgøres det færdige produkt i pallens dæk eller lægges ned i et speciallavet skumindlæg.

FEFCO 0203

Denne model har fuldt overlappende yderflapper, hvilke giver en super stærk konstruktion som er rigtig god at stable ovenpå.

FEFCO 0204

Denne papkasse udmærker sig ved, at alle 8 flapper mødes og lukker tæt mod hinanden. Dette giver en helt plan bund, så dine varer ikke vælter under pakning!

Dette er en meget stærk konstruktion.

FEFCO 0501 / Svøb

Svøbet kan anvendes til høje produkter, hvor det er en fordel at kunne 'sænke' svøbet ned over produktet. Svøbet placeres enten på en træpalle med indtrukket dæk eller i en bund (FEFCO 0452). Svøbet kan laves i alle kvaliteter – f.eks. 3-lags Ancore 1200 AAA. Der afsluttes med et låg (FEFCO 0452 eller 0422) i en 10 mm tyk HD kvalitet Ancore 310 AA.

Svøbet kan også leveres med frontflap – hvilket kan lette din pakning – eller med bukkelinjer i gavlen, som gør det muligt at klappe svøbet sammen på meget lidt plads. Forsendelsen lukkes med tape og strappes med plastbånd.

FEFCO 0206

Denne model har mødende inderflapper og fuldt overlappende yderflapper. Kassen får på denne måde en 3 gange så stor papmasse i bund og top. Ved anvendelse af Ancore 310 kvaliteten bliver det 30 mm Heavy Duty-pap!

FEFCO 0452

Dette er et låg og eller bund, som oftest anvendes sammen med FEFCO 0200 og FEFCO 0501. Det hæftes eller tapes i hjørnerne efter behov.

FEFCO 0300

Denne model består af 2 stk. FEFCO 0452, den ene som bund, og den anden som låg i en lidt større størrelse, så den kan komme ned over bunden. Rigtig velegnet til flade produkter, som skal være nemme at pakke.

FEFCO 0351

Denne model anvendes oftest til pakning af bulk varer, dvs. store partier af plastgranulat, frosne grøntsager, pulver, kød, jerntråd m.m. og kan stables rigtigt højt, selv på et fryselager.