Nu kan du både blæse og have mel i munden. Giv arbejdsmiljøet et løft samtidig med at du optimerer din produktion.

"Heavy Duty bølgepap er ikke bare lettere at håndtere. Det bliver også meget lettere at få plads på lageret og skabe et bedre flow i din produktion".
Der er mange fordele med vores innovative Heavy Duty bølgepap – fordele der kan mærkes i form af hurtigere arbejdsgange og et bedre arbejdsmiljø:
  • Lettere end konkurrerende løsninger (krydsfiner, pallerammer og trækasser)
  • Leveres plano og optager derfor mindre lagerplads
  • Ikke behov for så store maskiner
På grund af den lave vægt er vores Heavy Duty bølgepap lettere at benytte end konkurrerende løsninger – emballagen kan let håndteres af bare én mand. Det vil give dine medarbejdere et bedre arbejdsmiljø med færre arbejdsskader og mere arbejdsglæde. Det vil desuden sikre et bedre flow og større kontinuitet i jeres arbejdsprocesser.
Plads til mere
Med Heavy Duty bølgepap får I lettere ved at optimere pladsen på jeres lager. Papkasserne bliver leveret plano, og de optager derfor ikke så meget plads. Den lave vægt gør desuden, at de kan stables i højden – helt op til loftet – hvilket er med til udnytte jeres plads endnu bedre. Samlet set giver dette jer en væsentligt større fleksibilitet.
Hvis du ønsker at vide mere om Heavy Duty bølgepap, kan du kontakt os på +45 4434 0999 eller på emballage@farusa.dk. Vi kan mødes digitalt eller fysisk, alt efter hvad der passer dig bedst.