Hvis du troede, at en papkasse

ikke kunne fragte 1000 liter væske

– så tro om igen

Det virker måske helt utroligt, at man skulle kunne fragte flydende produkter i en papkasse. Men det er lige præcis, hvad Farusa tilbyder.
Transport af 1000 liter flydende produkter stiller helt særlig krav til kassens konstruktion. Det skyldes væskens bevægelser og det deraf følgende pres dette skaber på emballagen. En væskecontainer i Heavy Duty pap kombinerer flere kassekonstruktioner i én samlet løsning, der er udstyret med en inderliner, som de flydende produkter kan pumpes direkte ned i. Se billeder her på siden.
Et bæredygtigt alternativ
Vores væskecontainere i Heavy Duty pap erstatter andre væskecontainere som f.eks. IBC-containere og ståltanke, der er både tunge og krævende at skulle rengøre og transportere retur. Vi anbefaler primært vores væskecontainere til transporter over store afstande, hvor de er et både lettere og miljøvenligt alternativ – som desuden kan stables i en søcontainer.
Hvis du ønsker at vide mere om Heavy Duty bølgepap, kan du kontakt os på +45 4434 0999 eller på emballage@farusa.dk. Vi kan mødes digitalt eller fysisk, alt efter hvad der passer dig bedst.