Vi overlader intet til tilfældighederne.

Og det er ingen tilfældighed.

"Hos Farusa går vi altid op i de mindste detaljer for at sikre den bedste kvalitet. Vi er eksperter i at udvikle skræddersyede løsninger, der gør en forskel for vores kunder".
Det handler om godt håndværk. At udvikle Heavy Duty papemballage kræver en stor viden og et ønske om at garantere kvaliteten i hele processen – sikkerhed fra start til slut.
Vi har mange års erfaring med at udvikle Heavy Duty emballage til en lang række forskellige virksomheder – og vi er specialister i at finde det bedste match mellem emballage og logistik. Uanset om det er stort eller småt, robust eller skrøbeligt.
Stærk udenpå
– og indeni
Gennem vores egenproduktion her i Danmark kan vi levere en skræddersyet løsning, der præcis matcher dine krav. Og i kombination med vores specielt udviklede skumindlæg yder vores Heavy Duty bølgepap maksimal beskyttelse af dine produkter – både indvendigt og udvendigt.
Hvis du ønsker at vide mere om Heavy Duty bølgepap, kan du kontakt os på +45 4434 0999 eller på emballage@farusa.dk. Vi kan mødes digitalt eller fysisk, alt efter hvad der passer dig bedst.