Vi passer ikke bare på dine produkter. Vi passer også på miljøet.

"Med vores Heavy Duty papemballage bliver det lettere for dig at opnå dine miljømæssige målsætninger – uden at gå på kompromis med kvaliteten".
Hvad vil det sige at tænke grønt? Et vigtigt punkt er genanvendelighed. Hvis et produkt kun kan anvendes én gang, er det svært at få integreret i en miljøvenlig produktion. Derfor har vi udviklet et produkt, der kan genanvendes mange gange. Faktisk har flere af vores kunder genanvendt vores produkter i over 10 år! Så bliver det pludselig lettere at tænke grønt.
Efter endt brug kan vores produkter genbruges 100 %, hvilket giver både dig og dine kunder helt nye muligheder for at passe på miljøet. Det er naturligvis ikke altid emballagen kan anvendes flere gange, men så er det jo vigtigt at den er så stærk at den beskytter produktet hele vejen, uanset om den skal leveres på den anden side af kloden.
Miljørigtige energikilder
Hos Farusa går vi hele tiden lidt længere for at gøre en forskel. Derfor har vi nu fået et energibevis. Det er en garanti for, at vores energiforbrug kommer fra miljørigtige energikilder. Desuden lader vi os inspirere af FN’s Verdensmål – bl.a. gældende ansvarlig forbrug og produktion. Sådan kan vi alle hjælpe til med at sikre en mere miljøvenlig fremtid for både nuværende og kommende generationer.
Hvis du ønsker at vide mere om Farusas bæredygtige emballageløsninger, kan du kontakt os på +45 4434 0999 eller på emballage@farusa.dk. Vi kan mødes digitalt eller fysisk, alt efter hvad der passer dig bedst.