Flere muligheder, færre udgifter.

Vores Heavy Duty bølgepap åbner op for billigere transport og nye håndteringsmuligheder – det styrker din bundlinje
Heavy Duty bølgepap byder på mange nye fordele, når du skal transportere dine produkter frem til modtageren. Én af dem er den lave vægt. Papemballage er nemlig 50 % lettere end krydsfiner-emballage, hvilket giver dig en besparelse på transportomkostningerne ved luftfragt.
Det lavere brændstofforbrug er også godt for miljøet, da en stor del af alle transporttyper foregår via fossile brændstoffer. Desuden behøver du ikke at investere i så store maskiner på lageret, da der ikke bliver lige så tunge løft med Heavy Duty bølgepap.
Transportformer
Heavy Duty bølgepap kan frit anvendes til alle transportformer – skib, lastbil, tog og fly. For at sikre den optimale transport finder vi sammen med dig den helt rigtige kvalitet af bølgepap, der skal anvendes – og beslutter hvordan kassen skal designes. Hermed hjælper vi dig med at gøre din transport så effektiv som muligt.
Hvis du ønsker at vide mere om Heavy Duty bølgepap, kan du kontakt os på +45 4434 0999 eller på emballage@farusa.dk. Vi kan mødes digitalt eller fysisk, alt efter hvad der passer dig bedst.